Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: MVV-goalie Koopmans: 'Het was een gatenkaas'

Geplaatst opzaterdag 6 oktober 2018 - 12:35

Na de 0-3 zeperd in eigen huis tegen FC Den Bosch was de desillusie van de gezichten van de MVV-spelers af te lezen. "Het was dramatisch", vond doelman Luuk Koopmans.

De doelman aan Maastrichtse zijde telde na eigen zeggen 'zeker 10 goede scoringskansen' voor het FC Den Bosch van de Sittardse coach Wil Boessen.

"Het was niet best. Ik zou wel wat dingen willen roepen", zegt Koopmans, die het echter verstandig vindt om dat niet te doen.

Afgetroefd
De goalie krijgt bijval van teamgenoot Luc Mares. "We zijn verdedigend én aan de bal op alle facetten afgetroefd. Dat mag in een thuiswedstrijd niet gebeuren", erkent de verdediger.

Twaalfde
MVV speelde een betrekkelijk kansloze wedstrijd tegen de Bosschenaren, want de 0-3 stand stond al na 48 minuten voetbal op het scorebord. De Sterrendragers staan nu op de twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie, met 13 punten uit 8 wedstrijden.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen