Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: MVV-goalie Koopmans: 'Het was een gatenkaas'

Geplaatst opzaterdag 6 oktober 2018 - 12:35

Na de 0-3 zeperd in eigen huis tegen FC Den Bosch was de desillusie van de gezichten van de MVV-spelers af te lezen. "Het was dramatisch", vond doelman Luuk Koopmans.

De doelman aan Maastrichtse zijde telde na eigen zeggen 'zeker 10 goede scoringskansen' voor het FC Den Bosch van de Sittardse coach Wil Boessen.

"Het was niet best. Ik zou wel wat dingen willen roepen", zegt Koopmans, die het echter verstandig vindt om dat niet te doen.

Afgetroefd
De goalie krijgt bijval van teamgenoot Luc Mares. "We zijn verdedigend én aan de bal op alle facetten afgetroefd. Dat mag in een thuiswedstrijd niet gebeuren", erkent de verdediger.

Twaalfde
MVV speelde een betrekkelijk kansloze wedstrijd tegen de Bosschenaren, want de 0-3 stand stond al na 48 minuten voetbal op het scorebord. De Sterrendragers staan nu op de twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie, met 13 punten uit 8 wedstrijden.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen