Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: MVV-goalie Koopmans: 'Het was een gatenkaas'

Geplaatst opzaterdag 6 oktober 2018 - 12:35

Na de 0-3 zeperd in eigen huis tegen FC Den Bosch was de desillusie van de gezichten van de MVV-spelers af te lezen. "Het was dramatisch", vond doelman Luuk Koopmans.

De doelman aan Maastrichtse zijde telde na eigen zeggen 'zeker 10 goede scoringskansen' voor het FC Den Bosch van de Sittardse coach Wil Boessen.

"Het was niet best. Ik zou wel wat dingen willen roepen", zegt Koopmans, die het echter verstandig vindt om dat niet te doen.

Afgetroefd
De goalie krijgt bijval van teamgenoot Luc Mares. "We zijn verdedigend én aan de bal op alle facetten afgetroefd. Dat mag in een thuiswedstrijd niet gebeuren", erkent de verdediger.

Twaalfde
MVV speelde een betrekkelijk kansloze wedstrijd tegen de Bosschenaren, want de 0-3 stand stond al na 48 minuten voetbal op het scorebord. De Sterrendragers staan nu op de twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie, met 13 punten uit 8 wedstrijden.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen