Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: MVV-directeur bemoeit zich niet met trainersvraagstuk

Geplaatst opwoensdag 3 juni 2020 - 18:59

Erik Noor heeft zijn eerste twee dagen als algemeen directeur van MVV Maastricht erop zitten. Hij heeft tot dusver vooral 'geïnventariseerd'.

Duidelijk is dat Noor vooral op commercieel vlak MVV de weg omhoog moet wijzen. Want vanuit zijn carrière als professioneel tafeltennisser neemt de nieuwbakken directeur weliswaar de nodige sportieve bagage mee, bij de Maastrichtse voetbalclub buigt hij zich met name over de financiële zaken.

Hoofdtrainer
Waar Noor zich níét mee gaat bemoeien, is de vraag wie de opvolger van Fuat Usta als hoofdtrainer bij MVV wordt. Meerdere namen zingen rond, maar daar wil de nieuwe beleidsbepaler niet op ingaan. "Technisch manager Ron Elsen is verantwoordelijk voor het trainersvraagstuk. Desgevraagd kan ik wel advies geven", aldus Noor.

Moeilijk
Banden aanhalen met sponsoren en supporters is cruciaal voor de Sterrendragers. In het afgelopen seizoen had MVV, nog voor de uitbraak van het coronavirus, het op alle vlakken moeilijk: minder publiek, ontevreden sponsoren en dus teruglopende inkomsten. Het kostte voorganger Paul Penders na een 'grondige evaluatie' de kop.

Buiten de stadsgrenzen
Onder Noor moet MVV gaan herstellen. Clubvoorzitter Marcel Jöris is blij met zijn nieuwe directeur, die zelf solliciteerde op de functie. Van Noor wordt onder meer verwacht dat zijn blik op commercieel vlak verder reikt dan de stadsgrenzen van Maastricht.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen