Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Montfort neemt afscheid van Frans Verstappen

Geplaatst opzaterdag 23 november 2019 - 15:04

In Montfort is zaterdag afscheid genomen van Frans Verstappen, grootvader van Max Verstappen en vader van Jos Verstappen.

In zaal Housmans in Montfort werd een afscheidsbijeenkomst georganiseerd voor vrienden en bekenden van de stamvader van de twee autocoureurs.

Jos en Max
Max was niet in Montfort. Jos en zijn dochter Victoria bezochten wel de uitvaart, maar waren niet in de zaal aanwezig. Vader Frans leefde jaren in onmin met zijn zoon Jos. Drie jaar geleden deed Frans nog aangifte tegen zijn zoon, al trok hij die later weer in.

L1

Crematie
Toch zorgde Verstappen senior er jarenlang voor dat de F1-races van Max Verstappen in de dorpszaal van Montfort te zien waren. In diezelfde zaal namen zaterdag zo'n 250 mensen afscheid van horecabaas Frans Verstappen, waarna hij in besloten kring werd gecremeerd.

Frans Verstappen, die maandag overleed, is 72 jaar oud geworden.

Lees ook: Frans Verstappen in hospice overleden

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen