Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Montfort neemt afscheid van Frans Verstappen

Geplaatst opzaterdag 23 november 2019 - 15:04

In Montfort is zaterdag afscheid genomen van Frans Verstappen, grootvader van Max Verstappen en vader van Jos Verstappen.

In zaal Housmans in Montfort werd een afscheidsbijeenkomst georganiseerd voor vrienden en bekenden van de stamvader van de twee autocoureurs.

Jos en Max
Max was niet in Montfort. Jos en zijn dochter Victoria bezochten wel de uitvaart, maar waren niet in de zaal aanwezig. Vader Frans leefde jaren in onmin met zijn zoon Jos. Drie jaar geleden deed Frans nog aangifte tegen zijn zoon, al trok hij die later weer in.

L1

Crematie
Toch zorgde Verstappen senior er jarenlang voor dat de F1-races van Max Verstappen in de dorpszaal van Montfort te zien waren. In diezelfde zaal namen zaterdag zo'n 250 mensen afscheid van horecabaas Frans Verstappen, waarna hij in besloten kring werd gecremeerd.

Frans Verstappen, die maandag overleed, is 72 jaar oud geworden.

Lees ook: Frans Verstappen in hospice overleden

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen