Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Miljoenenjachtwinnaar weet niet wat hem overkomt

Geplaatst opmaandag 1 oktober 2018 - 11:34

Miljoenenjachtwinnaar Pascal Hamers uit Meerssen beseft nog niet wat hem is overkomen.

Hamers won zondag ruim 1 miljoen euro. "Je denkt de hele tijd: wat overkomt mij nu?" Ook zijn vrouw, Manon Hamers, beseft het nog niet. "Ik had op dat moment zoiets van is dit echt waar? Wat gebeurt er allemaal?"

Haalbaar
Op zijn werk kunnen ze hem alleen maar voor een vlaai verwachten. "Ik ga niet werken maandag, maar ik moet wel even een vlaaitje brengen." Tijdens de uitzending van Postcodeloterij Miljoenenjacht verkondigde hij lachend dat hij niet meer zou komen werken, maar een camping zou beginnen.

Droom
Gelukkig hoeft zijn baas hem niet meteen te missen. "De camping is een droom en dromen mag altijd natuurlijk, maar het moet wel haalbaar zijn. Eerst maar even alles laten bezinken."

Lees ook: Poen voor Pascal: miljoen gewonnen bij Miljoenenjacht

Belasting
Van de ruim 1 miljoen euro die Pascal Hamers uit Meerssen zondag in het RTL-programma won, blijft er zo'n 700.000 euro over. "De belasting is ook blij met mij", aldus Hamers.

'Campingkoffertje'
Hamers ging zondagavond voor zijn 'campingkoffertje' nadat hij eerst een deal had afgeslagen van 763.000 euro. In dat koffertje zat 1000 euro. Daarna accepteerde hij een nieuw bod van de bank van 1.026.000 euro.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen