Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Miljoenenjachtwinnaar weet niet wat hem overkomt

Geplaatst opmaandag 1 oktober 2018 - 11:34

Miljoenenjachtwinnaar Pascal Hamers uit Meerssen beseft nog niet wat hem is overkomen.

Hamers won zondag ruim 1 miljoen euro. "Je denkt de hele tijd: wat overkomt mij nu?" Ook zijn vrouw, Manon Hamers, beseft het nog niet. "Ik had op dat moment zoiets van is dit echt waar? Wat gebeurt er allemaal?"

Haalbaar
Op zijn werk kunnen ze hem alleen maar voor een vlaai verwachten. "Ik ga niet werken maandag, maar ik moet wel even een vlaaitje brengen." Tijdens de uitzending van Postcodeloterij Miljoenenjacht verkondigde hij lachend dat hij niet meer zou komen werken, maar een camping zou beginnen.

Droom
Gelukkig hoeft zijn baas hem niet meteen te missen. "De camping is een droom en dromen mag altijd natuurlijk, maar het moet wel haalbaar zijn. Eerst maar even alles laten bezinken."

Lees ook: Poen voor Pascal: miljoen gewonnen bij Miljoenenjacht

Belasting
Van de ruim 1 miljoen euro die Pascal Hamers uit Meerssen zondag in het RTL-programma won, blijft er zo'n 700.000 euro over. "De belasting is ook blij met mij", aldus Hamers.

'Campingkoffertje'
Hamers ging zondagavond voor zijn 'campingkoffertje' nadat hij eerst een deal had afgeslagen van 763.000 euro. In dat koffertje zat 1000 euro. Daarna accepteerde hij een nieuw bod van de bank van 1.026.000 euro.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen