Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Miljoenenjachtwinnaar weet niet wat hem overkomt

Geplaatst opmaandag 1 oktober 2018 - 11:34

Miljoenenjachtwinnaar Pascal Hamers uit Meerssen beseft nog niet wat hem is overkomen.

Hamers won zondag ruim 1 miljoen euro. "Je denkt de hele tijd: wat overkomt mij nu?" Ook zijn vrouw, Manon Hamers, beseft het nog niet. "Ik had op dat moment zoiets van is dit echt waar? Wat gebeurt er allemaal?"

Haalbaar
Op zijn werk kunnen ze hem alleen maar voor een vlaai verwachten. "Ik ga niet werken maandag, maar ik moet wel even een vlaaitje brengen." Tijdens de uitzending van Postcodeloterij Miljoenenjacht verkondigde hij lachend dat hij niet meer zou komen werken, maar een camping zou beginnen.

Droom
Gelukkig hoeft zijn baas hem niet meteen te missen. "De camping is een droom en dromen mag altijd natuurlijk, maar het moet wel haalbaar zijn. Eerst maar even alles laten bezinken."

Lees ook: Poen voor Pascal: miljoen gewonnen bij Miljoenenjacht

Belasting
Van de ruim 1 miljoen euro die Pascal Hamers uit Meerssen zondag in het RTL-programma won, blijft er zo'n 700.000 euro over. "De belasting is ook blij met mij", aldus Hamers.

'Campingkoffertje'
Hamers ging zondagavond voor zijn 'campingkoffertje' nadat hij eerst een deal had afgeslagen van 763.000 euro. In dat koffertje zat 1000 euro. Daarna accepteerde hij een nieuw bod van de bank van 1.026.000 euro.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen