Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Miljoenenjachtwinnaar weet niet wat hem overkomt

Geplaatst opmaandag 1 oktober 2018 - 11:34

Miljoenenjachtwinnaar Pascal Hamers uit Meerssen beseft nog niet wat hem is overkomen.

Hamers won zondag ruim 1 miljoen euro. "Je denkt de hele tijd: wat overkomt mij nu?" Ook zijn vrouw, Manon Hamers, beseft het nog niet. "Ik had op dat moment zoiets van is dit echt waar? Wat gebeurt er allemaal?"

Haalbaar
Op zijn werk kunnen ze hem alleen maar voor een vlaai verwachten. "Ik ga niet werken maandag, maar ik moet wel even een vlaaitje brengen." Tijdens de uitzending van Postcodeloterij Miljoenenjacht verkondigde hij lachend dat hij niet meer zou komen werken, maar een camping zou beginnen.

Droom
Gelukkig hoeft zijn baas hem niet meteen te missen. "De camping is een droom en dromen mag altijd natuurlijk, maar het moet wel haalbaar zijn. Eerst maar even alles laten bezinken."

Lees ook: Poen voor Pascal: miljoen gewonnen bij Miljoenenjacht

Belasting
Van de ruim 1 miljoen euro die Pascal Hamers uit Meerssen zondag in het RTL-programma won, blijft er zo'n 700.000 euro over. "De belasting is ook blij met mij", aldus Hamers.

'Campingkoffertje'
Hamers ging zondagavond voor zijn 'campingkoffertje' nadat hij eerst een deal had afgeslagen van 763.000 euro. In dat koffertje zat 1000 euro. Daarna accepteerde hij een nieuw bod van de bank van 1.026.000 euro.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen