Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Meerdere luxe auto's verwoest door vlammenzee

Geplaatst opmaandag 24 september 2018 - 6:14

Bij een grote brand bij een autobedrijf in Beek zijn meerdere luxe auto's verwoest.

De brandweer werd even voor 1:00 uur gealarmeerd voor de brand op het bedrijventerrein vlak bij Maastricht Aachen Airport.

Verwoest
De auto's stonden buiten geparkeerd bij het autobedrijf dat onder meer Porsches en Bentley's verkoopt. Volgens een omstander brandden zeker vijf auto's volledig uit.

Video: Track '88

Prikkeldraad
"Hoe de brand is ontstaan, is de grote vraag", vertelt L1-verslaggever Robert Janssen. "Om op het terrein te komen moet je goed je best doen. Het bedrijf is omheind met een hek van 2,5 meter hoog en prikkeldraad." De schade aan de wagens is groot. "Van de auto's is helemaal niks meer over, maar de brandweer heeft wel kunnen voorkomen dat er nog meer wagens in vlammen opgingen."

Bij het getroffen bedrijf wil niemand reageren. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen