Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Meerdere luxe auto's verwoest door vlammenzee

Geplaatst opmaandag 24 september 2018 - 6:14

Bij een grote brand bij een autobedrijf in Beek zijn meerdere luxe auto's verwoest.

De brandweer werd even voor 1:00 uur gealarmeerd voor de brand op het bedrijventerrein vlak bij Maastricht Aachen Airport.

Verwoest
De auto's stonden buiten geparkeerd bij het autobedrijf dat onder meer Porsches en Bentley's verkoopt. Volgens een omstander brandden zeker vijf auto's volledig uit.

Video: Track '88

Prikkeldraad
"Hoe de brand is ontstaan, is de grote vraag", vertelt L1-verslaggever Robert Janssen. "Om op het terrein te komen moet je goed je best doen. Het bedrijf is omheind met een hek van 2,5 meter hoog en prikkeldraad." De schade aan de wagens is groot. "Van de auto's is helemaal niks meer over, maar de brandweer heeft wel kunnen voorkomen dat er nog meer wagens in vlammen opgingen."

Bij het getroffen bedrijf wil niemand reageren. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen