Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Meerdere luxe auto's verwoest door vlammenzee

Geplaatst opmaandag 24 september 2018 - 6:14

Bij een grote brand bij een autobedrijf in Beek zijn meerdere luxe auto's verwoest.

De brandweer werd even voor 1:00 uur gealarmeerd voor de brand op het bedrijventerrein vlak bij Maastricht Aachen Airport.

Verwoest
De auto's stonden buiten geparkeerd bij het autobedrijf dat onder meer Porsches en Bentley's verkoopt. Volgens een omstander brandden zeker vijf auto's volledig uit.

Video: Track '88

Prikkeldraad
"Hoe de brand is ontstaan, is de grote vraag", vertelt L1-verslaggever Robert Janssen. "Om op het terrein te komen moet je goed je best doen. Het bedrijf is omheind met een hek van 2,5 meter hoog en prikkeldraad." De schade aan de wagens is groot. "Van de auto's is helemaal niks meer over, maar de brandweer heeft wel kunnen voorkomen dat er nog meer wagens in vlammen opgingen."

Bij het getroffen bedrijf wil niemand reageren. Voor zover bekend raakte niemand gewond.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen