Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Maurice Graef ziet wereldgoal jammerlijk mislukken

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 14:28

Voormalig goalgetter Maurice Graef is het scoren ietwat verleerd. Dat werd afgelopen weekend pijnlijk duidelijk toen hij voor een omhaal ging.

De inmiddels 49-jarige oud-prof mocht opdraven namens de All Stars van Roda JC. Het gelegenheidsteam nam het op tegen SV Simpelveld, dat afgelopen weekend het 100-jarig jubileum vierde.

Gat in het veld
Bij de All Stars van de Kerkradenaren zaten Huub Stevens en Eric van der Luer op de bank. Het trainersduo zag hoe de goalgetter van weleer op fraaie wijze probeerde af te ronden. Graef gaf de bal breed op de oprukkende Ger Senden, die op zijn beurt een loepzuivere voorzet afleverde op Graef. De oud-aanvaller dacht deze pass op fraaie wijze af te ronden, maar hij kwam niet hoog genoeg bij zijn omhaal. De bal zeilde over het gestrekte been van de voormalig doelpuntenmachine.

Paar centimeter
Volgens de aanvaller scheelde het maar een paar centimeter. Zijn actie zorgde voor de nodige hilariteit bij het publiek, zijn ploeggenoten en de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen