Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Maurice Graef ziet wereldgoal jammerlijk mislukken

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 14:28

Voormalig goalgetter Maurice Graef is het scoren ietwat verleerd. Dat werd afgelopen weekend pijnlijk duidelijk toen hij voor een omhaal ging.

De inmiddels 49-jarige oud-prof mocht opdraven namens de All Stars van Roda JC. Het gelegenheidsteam nam het op tegen SV Simpelveld, dat afgelopen weekend het 100-jarig jubileum vierde.

Gat in het veld
Bij de All Stars van de Kerkradenaren zaten Huub Stevens en Eric van der Luer op de bank. Het trainersduo zag hoe de goalgetter van weleer op fraaie wijze probeerde af te ronden. Graef gaf de bal breed op de oprukkende Ger Senden, die op zijn beurt een loepzuivere voorzet afleverde op Graef. De oud-aanvaller dacht deze pass op fraaie wijze af te ronden, maar hij kwam niet hoog genoeg bij zijn omhaal. De bal zeilde over het gestrekte been van de voormalig doelpuntenmachine.

Paar centimeter
Volgens de aanvaller scheelde het maar een paar centimeter. Zijn actie zorgde voor de nodige hilariteit bij het publiek, zijn ploeggenoten en de tegenstander.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen