Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Maurice Graef ziet wereldgoal jammerlijk mislukken

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 14:28

Voormalig goalgetter Maurice Graef is het scoren ietwat verleerd. Dat werd afgelopen weekend pijnlijk duidelijk toen hij voor een omhaal ging.

De inmiddels 49-jarige oud-prof mocht opdraven namens de All Stars van Roda JC. Het gelegenheidsteam nam het op tegen SV Simpelveld, dat afgelopen weekend het 100-jarig jubileum vierde.

Gat in het veld
Bij de All Stars van de Kerkradenaren zaten Huub Stevens en Eric van der Luer op de bank. Het trainersduo zag hoe de goalgetter van weleer op fraaie wijze probeerde af te ronden. Graef gaf de bal breed op de oprukkende Ger Senden, die op zijn beurt een loepzuivere voorzet afleverde op Graef. De oud-aanvaller dacht deze pass op fraaie wijze af te ronden, maar hij kwam niet hoog genoeg bij zijn omhaal. De bal zeilde over het gestrekte been van de voormalig doelpuntenmachine.

Paar centimeter
Volgens de aanvaller scheelde het maar een paar centimeter. Zijn actie zorgde voor de nodige hilariteit bij het publiek, zijn ploeggenoten en de tegenstander.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen