Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Maurice Graef ziet wereldgoal jammerlijk mislukken

Geplaatst opmaandag 3 juni 2019 - 14:28

Voormalig goalgetter Maurice Graef is het scoren ietwat verleerd. Dat werd afgelopen weekend pijnlijk duidelijk toen hij voor een omhaal ging.

De inmiddels 49-jarige oud-prof mocht opdraven namens de All Stars van Roda JC. Het gelegenheidsteam nam het op tegen SV Simpelveld, dat afgelopen weekend het 100-jarig jubileum vierde.

Gat in het veld
Bij de All Stars van de Kerkradenaren zaten Huub Stevens en Eric van der Luer op de bank. Het trainersduo zag hoe de goalgetter van weleer op fraaie wijze probeerde af te ronden. Graef gaf de bal breed op de oprukkende Ger Senden, die op zijn beurt een loepzuivere voorzet afleverde op Graef. De oud-aanvaller dacht deze pass op fraaie wijze af te ronden, maar hij kwam niet hoog genoeg bij zijn omhaal. De bal zeilde over het gestrekte been van de voormalig doelpuntenmachine.

Paar centimeter
Volgens de aanvaller scheelde het maar een paar centimeter. Zijn actie zorgde voor de nodige hilariteit bij het publiek, zijn ploeggenoten en de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen