Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Massale klopjacht politie op hoge snelheid op A73

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 18:33

De politie heeft woensdagmiddag alle zeilen moeten bijzetten bij een achtervolging op de A73.

Met meerdere politieauto's werd jacht gemaakt op een wit busje.

Hoge snelheden
De serie voertuigen slingert van links naar rechts op de snelweg richting Blitterswijck, blijkt uit beelden van een andere weggebruiker. Daarbij worden hoge snelheden gehaald en de opgejaagde bestuurder schiet met regelmaat de vluchtstrook op.

Onherkenbaar
Op de video is te zien dat onder meer een onherkenbaar, zwart politievoertuig wordt ingezet. Ook toegestroomde patrouilles kunnen het busje amper bijhouden.

Lees ook: Achtervolging: Bestuurder aangehouden, bijrijder op de vlucht

Aanhouding
Uiteindelijk is de bestuurder, een 26-jarige man uit Venlo, aangehouden. Een bijrijder die tijdens de achtervolging uit het busje sprong, is nog op de vlucht.

Wellerlooi
Aanleiding voor de achtervolging zijn een aantal inbraken in de nacht van dinsdag op woensdag in Wellerlooi. Na onderzoek kwam de politie uit bij de witte bestelbus in Venlo die betrokken is geweest bij de inbraken.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen