Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Mannen gezocht voor reeks diefstallen

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 10:56

Een groep van vier mannen heeft vorige maand bij meerdere drogisterijen in Sittard en Maastricht spullen gestolen. De schade is aanzienlijk.

Twee mannen zijn al herkend. De politie is nog op zoek naar de twee andere mannen en heeft daarom bewakingsbeelden online gezet.

Diefstal
De groep sloeg zijn eerste slag op woensdag 19 juni rond 14:15 uur bij een drogisterij aan de Malbergsingel in Maastricht. Rond 16:00 uur bezochten ze bovendien een drogisterij aan de Ambyerstraat Noord. In totaal werd voor zo'n 1.350 euro buit gemaakt.

Op vrijdag 21 juni deed het gezelschap een nieuwe poging. Bij een drogisterij aan de Dempseystraat in Sittard verzamelen ze ruim 500 euro aan goederen, maar de poging mislukt.

Signalement
Het gezelschap bestaat uit drie jonge mannen met een lichtgetint uiterlijk en één blanke oudere man. Twee van de drie lichtgetinte mannen zijn al herkend. Zij zijn daarom op de videobeelden geblurd.

De politie is nog op zoek naar de identiteit van de andere twee mannen.


Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen