Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Man slaat chauffeur in het gezicht na verkeersruzie

Geplaatst opvrijdag 5 juli 2019 - 18:00

Een verkeersruzie in Haelen is vrijdagochtend volledig uit de hand gelopen. Een automobilist sloeg een andere chauffeur in het gezicht na een discussie.

De verkeersagressie is gefilmd door de dashcam van de man die de klap kreeg.

Schelden en roepen
Het conflict ontstond op de Napoleonsweg. De ene chauffeur lijkt te vinden dat de andere te traag rijdt en gaat bumperkleven. Dat is blijkbaar zeer tegen de zin van de voorligger, die zelfs een keer op de rem gaat staan. De ruzie escaleert en de achtervolgende chauffeur begint te schelden en te roepen, zo is te horen in het filmpje. Na een paar kilometer slaat de eerste chauffeur een straat in en stopt. Ook de andere man zet zijn wagen aan de kant. De eerste chauffeur stapt uit en loopt boos naar de ander toe. Hij slaat hem meteen vol in het gezicht.

Politie gebeld
Het incident gebeurde vrijdag rond 09:50 uur op de Toumweg in Haelen. Na de klap werd er nog geduwd en getrokken. Een aantal omstanders was getuige van het incident. Na de ruzie stapt de eerste chauffeur weer in zijn auto en vertrekt. De man die de klap kreeg, heeft de politie gebeld en is naar eigen zeggen naar het politiebureau in Roermond gegaan. Hij wil aangifte doen, maar dit kan pas volgende week donderdag, zo laat de man aan L1 weten.

De man die de klap kreeg, had zijn vijfjarige zoontje bij zich in de auto zitten. Hij zat op de achterbank en zag alles gebeuren.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen