Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Man slaat chauffeur in het gezicht na verkeersruzie

Geplaatst opvrijdag 5 juli 2019 - 18:00

Een verkeersruzie in Haelen is vrijdagochtend volledig uit de hand gelopen. Een automobilist sloeg een andere chauffeur in het gezicht na een discussie.

De verkeersagressie is gefilmd door de dashcam van de man die de klap kreeg.

Schelden en roepen
Het conflict ontstond op de Napoleonsweg. De ene chauffeur lijkt te vinden dat de andere te traag rijdt en gaat bumperkleven. Dat is blijkbaar zeer tegen de zin van de voorligger, die zelfs een keer op de rem gaat staan. De ruzie escaleert en de achtervolgende chauffeur begint te schelden en te roepen, zo is te horen in het filmpje. Na een paar kilometer slaat de eerste chauffeur een straat in en stopt. Ook de andere man zet zijn wagen aan de kant. De eerste chauffeur stapt uit en loopt boos naar de ander toe. Hij slaat hem meteen vol in het gezicht.

Politie gebeld
Het incident gebeurde vrijdag rond 09:50 uur op de Toumweg in Haelen. Na de klap werd er nog geduwd en getrokken. Een aantal omstanders was getuige van het incident. Na de ruzie stapt de eerste chauffeur weer in zijn auto en vertrekt. De man die de klap kreeg, heeft de politie gebeld en is naar eigen zeggen naar het politiebureau in Roermond gegaan. Hij wil aangifte doen, maar dit kan pas volgende week donderdag, zo laat de man aan L1 weten.

De man die de klap kreeg, had zijn vijfjarige zoontje bij zich in de auto zitten. Hij zat op de achterbank en zag alles gebeuren.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen