Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: make-over voor kunstencentrum Marres in Maastricht

Geplaatst opzaterdag 3 oktober 2015 - 15:20

Kunstencentrum Marres in Maastricht heeft een complete make-over gekregen.

Kunstenaar Levi van Veluw heeft het historische pand van binnen omgetoverd tot een aardedonker labyrint, waar je op de tast je weg moet zoeken. Een gigantische klus waar hij een jaar mee bezig is geweest.

Reserveren
Zaterdag is de tentoonstelling geopend door burgemeester Penn-te Strake.
Bezichtiging van de tentoonstelling kan alleen na reservering, omdat er steeds maar hooguit twee mensen gelijk naar binnen mogen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Beroemde kok bezoekt expo over zijn werk in Maastricht
'Oud-directeur kunstencentrum Marres deed niets fout'
Kunstencentrum start crowdfunding voor nieuw kunstwerk
Guus Beumer
CDA: weer vragen over omstreden opdrachten Guus Beumer
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen