Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Maastrichtse voetballer internethit dankzij penalty

Geplaatst opzaterdag 24 augustus 2019 - 8:09

De Maastrichtse amateurvoetballer Dylan Coenen van RKSV Heer is een hit op internet geworden.

De reden is de strafschop die hij op 21 augustus nam in het Maastrichtse stadsvoetbaltoernooi Maastricht Champions Trophy.

Standbeen
Coenen legde de bal op de stip en schoot vervolgens achter zijn standbeen in het doel achter de kansloze keeper. De video van zijn doelpunt wordt massaal gedeeld op social media en heeft zelfs videoplatform Dumpert gehaald. Daar is de video al meer dan 130.000 keer bekeken.

Champions Trophy
De Maastricht Champions Trophy is een voetbaltoernooi waar de Maastrichtse amateurclubs en een jeugdploeg van MVV onderling uitmaken wie de beste van de stad is. De finale van het toernooi wordt zondag gespeeld. Coenen kan daar zijn kunstje niet nogmaals vertonen, want zijn ploeg Heer werd in de halve finale uitgeschakeld door MVV onder 19. De jeugdploeg neemt het in de finale op tegen Geusselt Sport.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen