Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Louisa Janssen wil zigeunerzaad dat geen Deens praat

Geplaatst opdonderdag 17 september 2015 - 11:12

Louisa Janssen, de transgender realityster uit Venlo, had nogal wat prangende vragen bij de spermabank. "Zaad van iemand uit Denemarken, praat dat kind dan ook Denemark?"

Louisa en haar vriendin Rosanna, die op haar beurt weer man wil zijn maar lichamelijk nog steeds volledig vrouwelijk is, kunnen samen geen kinderen krijgen. Hun grootste wens is toch om een kleine op de wereld te zetten.

Donorzaad
Louisa en Rosanna besloten in hun realityserie, die wordt uitgezonden op vrouwenzender TLC, om naar de spermabank te stappen om zo toch een kind te kunnen baren. Louisa was duidelijk nog niet helemaal op de hoogte van hoe dat nu allemaal werkt, met donorzaad. Dit leverde hilarische beelden op die hier te zien zijn.

Youtube
TLC
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nieuw seizoen realityserie Venloos transgenderkoppel
Documentaire over huwelijk transgenderkoppel uit Venlo
TLC brengt serie over transgenderkoppel uit Venlo
Nagellak-serie voor realityster Louisa Janssen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen