Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Lot nodigt Domien uit voor kinderfeestje

Geplaatst opvrijdag 5 februari 2016 - 15:31

Het bezoek van Domien Verschuuren aan zijn vriendinnetje Lot was niet voor niks. De 3FM-dj werd door het meisje uit Landgraaf namelijk uitgenodigd voor haar kinderfeestje.

Domien moet dan wel muziek komen draaien, zo besloot Lot.

Hartendief
Dat valt te zien in de video van het bezoek die Domien vrijdag online zette. Daarin zien we de dj eerst draaien op een dameszitting in Kerkrade waarna hij de hartendief van Serious Request bezoekt.

Kinderfeestje
Op de vraag hoe het met Lot gaat, klinkt een 'alles goed', waarna Domien overladen wordt met cadeaus. Zo ontvangt hij 'truffels' voor zichzelf, Giel Beelen en Paul Rabbering. Ook krijgt hij een tekening en het vriendenboekje van Lot mee. Daarnaast benoemt Lot Domien tot haar 'hartsvriend voor altijd' en tot slot wordt de dj dus ook nog uitgenodigd voor het kinderfeestje van Lot.

Video
Voor wie de ontmoeting graag eens wil zien - en wie wil dit niet - hieronder zijn Lot en Domien (vanaf minuut 10 ongeveer) te bewonderen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vrolijk weerzien van Lot en Domien
Domien stuurde Lot nog bedankberichtje op tweede kerstdag
Lot wenst Domien alvast veel succes in het Glazen Huis
Paul Rabbering oefent vast voor Glazen Huis met vies sapje
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen