Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Limburgse leerlingen krijgen les van Carlo Boszhard

Geplaatst opvrijdag 8 juni 2018 - 6:32

Leerlingen van basisschool St. Laurentius in Swartbroek hadden een bijzondere leraar donderdag. Presentator Carlo Boszhard gaf de kinderen een musicalles.

Carlo reisde af naar Limburg omdat Matheu Hinzen, die op dezelfde basisschool zit, heeft meegewerkt aan de musical 'De tent op zijn kop'. Dit meldt WeertdeGekste.

Instuderen
De leerlingen studeerden samen met Carlo de musical 'De tent op zijn kop' dan ook in. Uiteraard met Matheu aan zijn zijde.
Matheu is inmiddels zelf ook een bekende Nederlander. Zo was hij ook te zien in de musical Ciske de Rat.

Volgens de lokale website was het een bijzondere ervaring voor de leerlingen en genoten ze van de musicalles op het allerhoogste niveau.

Video: YouTube Weert de Gekste
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen