Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Limburgse F1-fans genieten op tribunes

Geplaatst opzondag 5 september 2021 - 15:21

De tribunes op het circuit van Zandvoort kleuren indrukwekkend oranje. Limburgse racefans kunnen niet wachten om Max Verstappen in actie te zien.

Zo gingen Laurens Been en zijn 21-jarige dochter Nikita uit Hoensbroek in alle vroegte op het fietsje richting het circuit. Ze waren niet alleen: het fietsbeleid voor de Dutch Grand Prix en een autovrij Zandvoort kunnen rekenen op veel lof.

Regeltjes
"Het feest kan beginnen", zegt Formule 1-analist Xavier Maassen. Maar er zijn natuurlijk wel regels. De GP in Zandvoort is een geplaceerd evenement en daarom moet het oranje legioen zoveel mogelijk op de stoel blijven zitten. Dat wordt ook meerdere malen op een dag omgeroepen.

Live
De Grand Prix van Nederland is zondag om 15:00 uur begonnen. De race is dan live te volgen via L1 Radio en het liveblog op 1Limburg.

Veel Limburgse fans konden hun geluk niet op dit weekend (Video: L1)
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen