Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Limburgs Mooiste gaat digitaal

Geplaatst opzaterdag 30 mei 2020 - 12:39

De toertocht Limburgs Mooiste gaat dit jaar digitaal. De route kan van thuis uit via de computer gereden worden. De echte toertocht kan dit jaar geen doorgang vinden in verband met het coronavirus.

Om het beeld tijdens het online fietsen nog realistischer te maken zijn er echte beelden van stukken van de route gemaakt. De fietsers krijgen deze vergezichten tijdens hun inspanning op het beeldscherm te zien.

Video: L1

Opnemen beelden
De organisatie is de afgelopen dagen bezig geweest om deze beelden op de bekendste en mooiste stukken op te nemen. Organisator Jesse Linssen heeft daarbij gebruikt gemaakt van een op het stuur van zijn motor gemonteerde camera. De digitale route krijgt een totale lengte van ongeveer 35 kilometer.

Inloggen
De afgelopen edities waren er zo'n 15.000 inschrijvingen. Jesse Linssen denkt niet dat dit aantal op 6 juni de toertocht digitaal gaat rijden. "We zijn al tevreden als enkele duizenden mensen aanstaande zaterdag inloggen."

Voor volgend jaar hoopt de organisatie weer een echte toertocht op touw te kunnen zetten.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen