Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Laatste hand aan dorpspark America

Geplaatst opzaterdag 13 april 2019 - 17:29

Nog drie weken en dan is de officiƫle opening van dorpspark Het Beukenhof met de premiere van een toneelstuk in het nieuwe openluchttheater in America.

Toneelgroep De Vrije Spelers nam het initiatief om het oude, in verval geraakte theater in het park op te knappen.

Buiten gebruik
Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd in America een openluchttheater gebouwd op initiatief van toneelvereniging De Vrije Spelers. Na vele succesvolle voorstellingen raakte het theater buiten gebruik. Later werd het afgebroken, maar nu kan er weer gespeeld worden. Zaterdag werd gerepeteerd voor de grote opening op 3 mei.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen