Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Laatste hand aan dorpspark America

Geplaatst opzaterdag 13 april 2019 - 17:29

Nog drie weken en dan is de officiële opening van dorpspark Het Beukenhof met de premiere van een toneelstuk in het nieuwe openluchttheater in America.

Toneelgroep De Vrije Spelers nam het initiatief om het oude, in verval geraakte theater in het park op te knappen.

Buiten gebruik
Vlak na de Tweede Wereldoorlog werd in America een openluchttheater gebouwd op initiatief van toneelvereniging De Vrije Spelers. Na vele succesvolle voorstellingen raakte het theater buiten gebruik. Later werd het afgebroken, maar nu kan er weer gespeeld worden. Zaterdag werd gerepeteerd voor de grote opening op 3 mei.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen