Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Kinderen Beesel verkennen triatlonparcours

Geplaatst opdonderdag 16 mei 2019 - 16:58

De eerste Nederlandse editie van het Long Course Weekend vindt komend weekend plaats in Beesel. Donderdag mochten 550 kinderen alvast het parcours verkennen.

"Het is een soort triatlon, maar dan over drie dagen verspreid", aldus organisator Rob Frambach. "Het is een evenement voor iedereen die eens wil proeven aan een of meerdere triatlondisciplines."

Afgeslankte versie
Vooraf aan het Longe Course Weekend, werden basisscholen uit Beesel en omgeving uitgenodigd om aan een afgeslankte versie van het parcours mee te doen. "We doen dit ook vanuit het principe 'een leven lang sporten'. Als je als kind enthousiast bent, dan sport je de rest van je leven", zegt Vincent van der Stouwe, die mede in de organisatie zit.

Run-Bike-Run
De kinderen volgden een zogenaamd Run-Bike-Run-parcours, aangepast aan de leeftijdsklasse. Zwemmen zat er voor de kinderen niet in, want de watertemperatuur was donderdagochtend vijftien graden en dat vond de organisatie toch net wat te koud.

Uit Wales
Het sportevenement is over komen waaien uit Wales en kent inmiddels al edities in Australië en Mallorca. De eerste Nederlandse editie gaat vrijdag officieel van start in Beesel.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen