Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Kerststress geen issue voor winkelend Maastricht

Geplaatst opzondag 24 december 2017 - 17:03

Op de valreep werden in meerdere Limburgse steden nog kerstinkopen gedaan. De Maastrichtse winkelstraten waren op de koopzondag voor Kerstmis ook nog goed gevuld.

Ondanks de grote drukte gaven de meeste last-minute shoppers geen stress te ervaren.

Tijd tekort
Voor het winkelend publiek was tijdgebrek de belangrijkste oorzaak om tot het laatste moment te wachten. Daarnaast werd de kerstdrukte ook als gezellig ervaren. "Je moet je niet gek laten maken, het gaat erom dat je samen een gezellige avond hebt", aldus één van de reacties.

Boodschappen
Naast de nodige cadeau's worden ook last-minute nog boodschappen gedaan. Niet alleen vanwege tijdgebrek eerder deze week, maar ook omdat de meeste mensen hun inkopen al gedaan hebben. "Iedereen is gister geweest, ik kom nu het lekker rustig is."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen