Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Kerstmarkten opbouwen tijdens hitte

Geplaatst opwoensdag 16 september 2020 - 19:46

Waar dagelijks hitterecords worden gebroken, zijn veel tuincentra in koelere sferen en volop bezig met de opbouw van kerstmarkten.

Vijf weken lang zijn ze in de tuincentra van bijSTOX bezig met de kerstinrichting van de winkels. "Het is een hele klus", vertelt bedrijfsleider Ruud Deguelle. "En daar hebben we echt die tijd voor nodig."

Duits
Volgens hem is het niet vreemd dat ze nu al bezig zijn met kerst in de tuincentra's. "Over anderhalve week gaan we open en dan stromen met name de Duitse klanten hier binnen."

Video: L1

Trend
Net als elk jaar is er ook dit jaar volgens Deguelle weer een nieuwe trend als het gaat om kerstartikelen. "Wie bij de tijd wil zijn moet toch echt gaan voor de tijgerprintkerstbal", aldus Deguelle "En voor de rest alles wat met Afrika te maken heeft."

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen