Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Jos Brech arriveert bij de rechtbank

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 11:56

Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, arriveerde woensdagochtend met vertraging bij de rechtbank in Maastricht.

De zaak begon daardoor een half uur later dan gepland.

Pers
Het busje waarin de verdachte zat, werd opgewacht door meerdere fotografen en cameraploegen.

Publiek
In de rechtbank was woensdagochtend ook veel publiek aanwezig. De rechtbank had twee extra zittingszalen gereserveerd voor belangstellenden. Er waren onder meer studenten aanwezig. "We zitten op de opleiding HBO recht en daarom lijkt het ons interessant om te komen kijken", zeggen twee vriendinnen. "Ik vind het wel spannend wat hier wordt gezegd." Een man met een fototoestel komt uit interesse kijken: "Ik heb veel foto's gemaakt en die zet ik zo meteen op Facebook."

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen