Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Jos Brech arriveert bij de rechtbank

Geplaatst opwoensdag 12 december 2018 - 11:56

Jos Brech, de verdachte in de zaak Nicky Verstappen, arriveerde woensdagochtend met vertraging bij de rechtbank in Maastricht.

De zaak begon daardoor een half uur later dan gepland.

Pers
Het busje waarin de verdachte zat, werd opgewacht door meerdere fotografen en cameraploegen.

Publiek
In de rechtbank was woensdagochtend ook veel publiek aanwezig. De rechtbank had twee extra zittingszalen gereserveerd voor belangstellenden. Er waren onder meer studenten aanwezig. "We zitten op de opleiding HBO recht en daarom lijkt het ons interessant om te komen kijken", zeggen twee vriendinnen. "Ik vind het wel spannend wat hier wordt gezegd." Een man met een fototoestel komt uit interesse kijken: "Ik heb veel foto's gemaakt en die zet ik zo meteen op Facebook."

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen