Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Jongensdroom komt uit voor MVV-broers Martina

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 21:28

Shermar en Shermaine Martina, beiden spelers bij MVV Maastricht, vertrekken maandag naar Curaçao. De tweeling is opgeroepen voor de nationale ploeg en voegt zich voor het eerst bij die selectie.

"Daar hebben we geen woorden voor, zo mooi is dat", zegt een sprakeloze Shermaine.

Onze jongens
Met glunderende ogen vertellen ze over hun thuisbasis. "Toen onze moeder hoorde dat we waren opgeroepen, wist ze niet hoe snel ze de familie moest bellen," zegt Shermar. "Ze riep: ze komen hoor, ze komen, onze jongens, ze komen naar Curaçao."

MVV
De tweeling was vorig jaar al opgeroepen, maar besloot daar geen gehoor aan te geven. "
MVV was toen de belangrijkste focus," aldus Shermaine. "Dat is het nog steeds, maar je weet ook niet hoe vaak een kans als deze voorbij komt."

Toegevoegde waarde
De kans dat ze ook daadwerkelijk speelminuten gaan maken, achten de broers redelijk. "Als ik naar het team kijk, denk ik wel dat we een toegevoegde waarde zijn", zegt Shermar. "En zo niet", vult Shermaine aan, "dan hebben we toch met die jongens getraind."

Geintje
Het is de vraag of bondscoach Remko Bicentini de eeneiige tweeling wel uit elkaar kan houden. "Waarschijnlijk niet. Maar dan kunnen we misschien wel een geintje uithalen", aldus Shermaine. Curaçao speelt twee vriendschappelijke interlands, op 23 maart en 26 maart. In beide duels in Bolivia de tegenstander.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen