Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Incompleet MVV houdt ADO Den Haag in toom

Geplaatst opzaterdag 1 augustus 2020 - 16:44

MVV wist zaterdag de rug recht te houden tegen ADO Den Haag. Scoren deden de Maastrichtenaren niet, maar aan de overkant lieten de Hagenaars het netje eveneens niet bollen.

De 0-0 uitslag in de oefenwedstrijd leidde tot tevredenheid in het kamp van de Sterrendragers, zeker ook omdat de selectie nog krap is.

Mix
MVV bestreed de Eredivisionist dus met een mix van contract-, jeugd- en testspelers. ADO kreeg in de eerste helft de meeste kansen op de openingstreffer, maar de aanvallers van de groen-gelen hadden het vizier niet op scherp staan. In de tweede helft was de beste kans voor de thuisploeg:

Voorbereiding
De wedstrijd werd gespeeld in een lege Geusselt. MVV bereidt zich voor op het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Dat begint voor de Sterrendragers op zondag 30 augustus met een uitwedstrijd bij Almere City.

Lees ook: Roda JC verliest van Meerssen, MVV gelijk tegen ADO

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV