Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Inbraken in kelders van Kerkraadse aanleunwoningen

Geplaatst opmaandag 7 september 2020 - 13:02

Inbrekers hebben in de nacht van zondag op maandag hun slag geslagen bij de aanleunwoningen aan de Smidshof in de Kerkraadse wijk Terwinselen.

Bijna alle kelders van de 36 seniorenwoningen zijn opengebroken. Het geboefte kwam bij de opslagruimtes terecht door de kelderdeuren te forceren.

Scooters en fietsen
De dieven hebben vooral scooters en fietsen buitgemaakt. De politie onderzoekt de zaak. Een correspondent ter plaatse geeft aan dat het mogelijk gaat om een boevenbende die in Kerkrade-West actief zou zijn.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen