Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: hoe communiceer je tijdens een crisis?

Geplaatst opzondag 20 juni 2021 - 22:06

Hoe communiceer je tijdens een crisis? Falco Cremers, communicatiemedewerker van het Zuyderland ziekenhuis, weet er sinds de coronacrisis alles van.

Daarom is hij genomineerd voor de verkiezing 'Communicatietalent van het Jaar'. Maandag rond 10:00 uur wordt bekend gemaakt of hij de prijs gewonnen heeft.

Laatste vergadering crisismanagement
Door de versoepelingen die eraan komen, is er meer ruimte in het ziekenhuis voor andere zorg. Zuyderland, met locaties in Heerlen en Sittard-Geleen, heeft duizenden uren aan crisisoverleg achter de rug. Cremers was er vaak bij betrokken. Afgelopen week was de laatste vergadering van het crisismanagement van Zuyderland. Daardoor kunnen Cremers en zijn collega's van de communicatieafdeling weer adem halen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen