Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Handbiker Mitch Valize feestelijk onthaald in Heerlen

Geplaatst opmaandag 14 juni 2021 - 20:52

Na zijn dubbel goud bij zowel het Europees- als het Wereldkampioenschap Para-cycling op het onderdeel tijdrijden is Mitch Valize feestelijk onthaald in zijn geboorteplaats Heerlen.

Valize behaalde tweemaal de hoogste trede op het podium in één week tijd. Eerst in Oostenrijk tijdens het Europees Kampioenschap tijdrijden. Afgelopen weekend, in dezelfde discipline, in Portugal tijdens het WK.

Lees ook: Handbiker Mitch Valize wint ook wereldtitel

Video: Orange Media

Tokio
Door die prestaties heeft 26-jarige Mitch Valize zich verzekerd van een ticket naar de paralympics. Die worden van 24 augustus tot en met 5 september in Tokio gehouden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen