Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Handballers Lions op de mountainbike

Geplaatst opdinsdag 26 mei 2020 - 19:06

Omdat de handbalcompetitie en het trainen al weken stilligt, hebben de handballers van Lions in Zuid-Limburg afgesproken een ritje op de mountainbike te maken.

Normaal gesproken zien de handballers elkaar vijf of zes keer in de week. Door de coronacrisis is het niet mogelijk om in de zaal te trainen. De meeste spelers hielden de afgelopen weken individueel de conditie in eigen omgeving op peil. Spelers en staf waren dan ook blij om elkaar op de vertrekplek in Valkenburg te zien.

Fijn om elkaar weer eens te ontmoeten
Volgens Lions-speler Jasper Adams is het fijn om elkaar op deze manier weer eens te ontmoeten: "We zitten nog altijd met het feit dat we voorzichtig moeten zijn en afstand moeten houden. Daarom zijn we op een rondje mountainbiken uitgekomen". Adams had zelf nog een mountainbike in de schuur staan. Een aantal andere spelers moesten zich tevreden stellen met een huurfiets.

Video: L1

Laatkomers
Lambert Schuurs was als eerste aanwezig om alle spelers op te vangen. De assistent-trainer van de Lions merkte echter ook dat de discipline van het op tijd komen door de noodgedwongen coronapauze verslapt was. Doelman Luc Hoiting en hoekspeler Lino Janssen kwamen met enkele minuten vertraging op de afgesproken locatie.

Weg kwijt
Trainer Christoph Jauernik raakte op weg naar Valkenburg het spoor totaal bijster. Tot hilariteit van de selectiespelers moest de Duitse trainer door Schuurs telefonisch naar de juiste plek worden geloodst. Het kwam de trainer meteen op een bijdrage in de boetepot te staan. "Het is niet mijn omgeving hier, maar wie te laat is, moet iets in de boetepot doen. Ook ik."

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen