Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Halfnaakte Chantal Janzen leidt Edwin Evers af

Geplaatst opdonderdag 17 november 2016 - 16:53

Radio-dj Edwin Evers van Radio 538 staat niet vaak met zijn mond vol tanden. Toch is het Chantal Janzen gelukt.

En eigenlijk is dat niet heel vreemd. De Tegelse blondine liep immers halfnaakt, gehuld in enkel een badhanddoekje, de radiostudio binnen.

Apropos
"Sorry, ik ben even afgeleid", zei Evers in beelden van het populaire programma Chantal Blijft Slapen, die donderdag zijn vrijgegeven aan AD.nl. "Er komt hier een halfnaakte Chantal Janzen binnenlopen", zei de verraste dj. Evers was helemaal van zijn apropos. "Nu weet ik niet eens meer wat ik vroeg eigenlijk."

Tandpasta
Na een logeerpartijtje bij Evers moest de Tegelse schone vroeg uit de veren. De ochtendshow begint immers al om 6:00 uur. Maar dat weerhield Chantal Janzen er niet van om haar ochtendritueel rustig in de radiostudio voort te zetten. Zo poetst ze haar tanden en spuugt de tandpasta uit in de prullenbak. "Chantal, wat is dit?", roept Evers nog. De blondine legt vervolgens uit dat ze zich helemaal thuis voelt in de studio van de commerciële zender.

Blok
De Tegelse blondine zette de radio-dj twee weken geleden voor het blok. De dj van Radio 538 dacht dat Chantal een reclamepraatje zou afsteken voor haar eigen programma, maar het gesprek kreeg een opvallende wending. ze wist de populaire Evers te strikken voor het programma Chantal Blijft Slapen.

Lees ook: Chantal Janzen zet Edwin Evers voor schut