Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Gouverneur door het stof tijdens JIM

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 13:48

Niet alleen als bestuurder probeert Theo Bovens de boel een beetje in balans te houden.

Ook als bakkenist tijdens het mennen op het Jumping Indoor Maastricht deed de bestuurder vrijdagavond een duit in het bakje.

Stoffige piste
Taak van de bakkenist is om het karretje dat door de paarden over de stoffige piste wordt gesleurd in balans te houden. Als een soort levend contragewicht beweegt die mee in de bochten om te voorkomen dat de wagen omkiept.

Ondanks zijn gebrek aan ervaring en paardrijkledij hield Bovens zijn equipe keurig in het spoor. Al moest hij zich daarvoor wel krampachtig vasthouden.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen