Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Goede sfeer en grunten op Jera on Air

Geplaatst opvrijdag 28 juni 2019 - 19:07

Het doorgaans rustige Ysselsteyn is deze dagen het decor van punk- en hardcorefestival Jera on Air.

Zo'n 20.000 festivalgangers van over de hele wereld genieten deze dagen van optredens van onder anderen Enter Shikari, Sum 41, Backfire!, Hatebreed, Converge, Heideroosjes en The Interrupters.

Sfeer
Het festijn wordt voor de 27ste keer georganiseerd en heel Ysselsteyn helpt een handje mee. Vooral de sfeer spreekt de vrijwilligers aan. "Veel verschillende culturen en verschillende mensen", zegt een van de vrijwilligers. "Ysselsteyn is nu veel gezelliger dan de rest van het jaar."

Video: L1

Grunten
Buiten de snoeiharde gitaarsolo's worden de festivalgangers ook getrakteerd op grunten. Dit is een veelvoorkomende zangtechniek in de metal. Onze verslaggever volgde een spoedcursus grunten:

Hitte
Vanwege de hitte heeft het festival in Ysselsteyn de nodige maatregelen getroffen. Er wordt extra zonnebrand uitgedeeld en bezoekers mogen lege flesjes meenemen.

Lees ook: Jera on Air wapent zich tegen tropische hitte

Kijk op de Facebookpagina van 1Limburg voor een foto-album.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen