Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Geen pensioen voor Venlose kerstbomenverkoper

Geplaatst opzaterdag 30 november 2019 - 7:00

Op veel plekken in Limburg start zaterdag de verkoop van kerstbomen. Zo ook bij de 72-jarige Hay Welles uit het buurtschap Boekend bij Venlo. Hij verkoopt al 40 jaar kerstbomen en denkt nog lang niet aan zijn pensioen.

"Je blijft hier jong bij. Kijk mij dan. Ik doe dit al veertig jaar en zie er toch nog topfit uit", zegt Welles.

Plastic bomen
Hoewel er in de loop der jaren veel is veranderd, blijft de dennenboom populair. "Mensen die een plastic boom kopen komen altijd een jaar later weer bij me terug", lacht de verkoper.

Video: L1

Hete zomer
Ondanks de hete zomer heeft Welles een goede voorraad voor de komende feestdagen. Het geheim: een waterbassin dat hij twintig jaar geleden heeft aangelegd om de bomen van water te voorzien. "Mensen verklaarde me destijds voor gek, maar uiteindelijk bleek het heel nuttig."

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen