Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Geen jubileumfeest, maar stilte op Bospopterrein

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 17:34

Het zou de afsluiting van een succesvolle jubileumeditie van Bospop in Weert moeten zijn. Maar net als alle andere evenementen ging ook deze 40ste editie niet door.

Oprichter Peter Verkennis heeft zich er inmiddels bij neergelegd. "Eigenlijk wisten wij al voor de overheid besloot om evenementen tijdelijk te verbieden, dat we de veertigste editie dit jaar niet door zouden laten gaan", vertelt Verkennis.

Volgend jaar
"Het is jammer dat het er niet is, het is iets dat we dit jaar moeten missen", aldus Verkennis. "Maar er zijn wel ergere dingen in de wereld". De organisatie van Bospop is positief over volgend jaar. "We gaan ervan uit dat we dan de veertigste editie kunnen vieren."

Zelfde programma
"We hebben het geluk dat het programma grotendeels hetzelfde is", vertelt Verkennis. Headliners als Sting en Passenger zijn volgend jaar gewoon te bewonderen in Weert.

Lees ook: Line-up Bospop: grote namen keren volgend jaar terug

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen