Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Geen jubileumfeest, maar stilte op Bospopterrein

Geplaatst opzondag 12 juli 2020 - 17:34

Het zou de afsluiting van een succesvolle jubileumeditie van Bospop in Weert moeten zijn. Maar net als alle andere evenementen ging ook deze 40ste editie niet door.

Oprichter Peter Verkennis heeft zich er inmiddels bij neergelegd. "Eigenlijk wisten wij al voor de overheid besloot om evenementen tijdelijk te verbieden, dat we de veertigste editie dit jaar niet door zouden laten gaan", vertelt Verkennis.

Volgend jaar
"Het is jammer dat het er niet is, het is iets dat we dit jaar moeten missen", aldus Verkennis. "Maar er zijn wel ergere dingen in de wereld". De organisatie van Bospop is positief over volgend jaar. "We gaan ervan uit dat we dan de veertigste editie kunnen vieren."

Zelfde programma
"We hebben het geluk dat het programma grotendeels hetzelfde is", vertelt Verkennis. Headliners als Sting en Passenger zijn volgend jaar gewoon te bewonderen in Weert.

Lees ook: Line-up Bospop: grote namen keren volgend jaar terug

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen