Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Freerunners bedwingen achtbanen Toverland

Geplaatst opdonderdag 11 oktober 2018 - 15:58

De attracties van Toverland in Sevenum zijn na sluitingstijd ook prima geschikt als klimrek voor freerunners.

Een filmpje op YouTube laat zien hoe freerunnersclub Smoare de achtbanen en andere attracties in Toverland als parcours gebruikt. Zonder veiligheidstuigjes, helmen of andere uitrusting.

Video: Smoare (Youtube)

40 meter
Volgens pretparkblog Looopings hebben de freerunners met ongeveer een half miljoen Youtube-volgers toestemming gekregen van Toverland om zich uit te leven op de attracties. Ook de nieuwe achtbaan Troy, met een hoogte van zo'n 40 meter, werd door de groep bedwongen.

Freerunning of parkour is een sport waarbij deelnemers zo soepel en zo snel mogelijk verschillende obstakels overwinnen, liefst in de open lucht.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen