Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Fortuna klaar voor restant bekerduel tegen Feyenoord

Geplaatst opmaandag 27 januari 2020 - 17:55

Fortuna Sittard is optimaal voorbereid op het restant van het bekerduel tegen Feyenoord.

De Sittardenaren hebben dinsdag 27 minuten de tijd om Feyenoord uit te schakelen in het bekertoernooi. Het duel werd vorige week, bij de stand 1-1, gestaakt vanwege de mist. De weersomstandigheden maakten verder spelen toen, na ruim een uur spelen, onmogelijk.

Lees ook: Mist zit Fortuna dwars: 'Weet jij nog waar de bal is?'

Wisselen
Trainer Sjors Ultee zal de elf spelers laten beginnen die ook vorige week bij het laatste fluitsignaal op het veld stonden. Dat zijn de spelregels. Alleen in geval van ziekte of blessure mag de trainer voor het eerste fluitsignaal wijzigingen doorvoeren. Daarna is wisselen uiteraard weer toegestaan. Verder heeft Ultee zijn ploeg optimaal voorbereid zodat ook een verlenging en eventuele strafschoppen geen problemen mogen opleveren.

Acht duels ongeslagen
Feyenoord komt dus een week later opnieuw naar Sittard in de wetenschap dat eerder dit seizoen, in de competitie, de wedstrijd met 4-2 werd verloren van Fortuna. Sinds de komst van Dick Advocaat zitten de Rotterdammers beter in hun vel. Feyenoord is bezig aan een reeks ongeslagen eredivisieduels. Al acht wedstrijden op rij werd de club uit de havenstad niet meer geklopt.

Tickets
Volgens de klantenservice blijven de toegangskaarten van de 5.000 toeschouwers die aanwezig waren bij het gestaakte duel geldig. Er worden nog kaartjes verkocht voor het restant. Voor die tickets heeft de club een aangepaste prijs bedacht.

Lees ook: Zó wordt Fortuna-Feyenoord volgende week hervat

De wedstrijd wordt dinsdagavond om 20:00 uur in het Fortuna Sittard Stadion hervat met een vrije trap voor Fortuna en is live te volgen op L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen