Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Fortuna klaar voor restant bekerduel tegen Feyenoord

Geplaatst opmaandag 27 januari 2020 - 17:55

Fortuna Sittard is optimaal voorbereid op het restant van het bekerduel tegen Feyenoord.

De Sittardenaren hebben dinsdag 27 minuten de tijd om Feyenoord uit te schakelen in het bekertoernooi. Het duel werd vorige week, bij de stand 1-1, gestaakt vanwege de mist. De weersomstandigheden maakten verder spelen toen, na ruim een uur spelen, onmogelijk.

Lees ook: Mist zit Fortuna dwars: 'Weet jij nog waar de bal is?'

Wisselen
Trainer Sjors Ultee zal de elf spelers laten beginnen die ook vorige week bij het laatste fluitsignaal op het veld stonden. Dat zijn de spelregels. Alleen in geval van ziekte of blessure mag de trainer voor het eerste fluitsignaal wijzigingen doorvoeren. Daarna is wisselen uiteraard weer toegestaan. Verder heeft Ultee zijn ploeg optimaal voorbereid zodat ook een verlenging en eventuele strafschoppen geen problemen mogen opleveren.

Acht duels ongeslagen
Feyenoord komt dus een week later opnieuw naar Sittard in de wetenschap dat eerder dit seizoen, in de competitie, de wedstrijd met 4-2 werd verloren van Fortuna. Sinds de komst van Dick Advocaat zitten de Rotterdammers beter in hun vel. Feyenoord is bezig aan een reeks ongeslagen eredivisieduels. Al acht wedstrijden op rij werd de club uit de havenstad niet meer geklopt.

Tickets
Volgens de klantenservice blijven de toegangskaarten van de 5.000 toeschouwers die aanwezig waren bij het gestaakte duel geldig. Er worden nog kaartjes verkocht voor het restant. Voor die tickets heeft de club een aangepaste prijs bedacht.

Lees ook: Zó wordt Fortuna-Feyenoord volgende week hervat

De wedstrijd wordt dinsdagavond om 20:00 uur in het Fortuna Sittard Stadion hervat met een vrije trap voor Fortuna en is live te volgen op L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen