Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Fortissimo speelt pier in Brighton plat

Geplaatst opdonderdag 28 juli 2016 - 10:52

Showorkest Harmonie Fortissimo uit Venlo heeft tijdens een concertreis in het Engelse Brighton een verrassingsoptreden gegeven.

Voor de gelegenheid speelde het Venlose orkest niet in een zaal of theater, maar in de openlucht: op de pier in Brighton.

Flashmob
Het optreden begint als een man op zijn trombone de Beatles-klassieker Hey Jude begint te spelen. Als eenling trekt hij weinig bekijks op de door toeristen overladen pier. Maar daar komt snel verandering in als er uit het niks andere muzikanten opduiken die hem vergezellen. De flashmob van het Venlose orkest is door veel toeristen vastgelegd.

Succes
Fortissimo heeft Omroep Venlo laten weten dat de concertreeks in Engeland een groot succes was. In totaal werden vier concerten gegeven in de omgeving van Londen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Waylon geeft extra concert in Venlo
Droom Sef Thissen komt uit: concert geven in Wenen
André Rieu verbreekt eigen verkooprecord
Schürzenjäger op Oktoberfeest Sittard
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen