Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Fortissimo speelt pier in Brighton plat

Geplaatst opdonderdag 28 juli 2016 - 10:52

Showorkest Harmonie Fortissimo uit Venlo heeft tijdens een concertreis in het Engelse Brighton een verrassingsoptreden gegeven.

Voor de gelegenheid speelde het Venlose orkest niet in een zaal of theater, maar in de openlucht: op de pier in Brighton.

Flashmob
Het optreden begint als een man op zijn trombone de Beatles-klassieker Hey Jude begint te spelen. Als eenling trekt hij weinig bekijks op de door toeristen overladen pier. Maar daar komt snel verandering in als er uit het niks andere muzikanten opduiken die hem vergezellen. De flashmob van het Venlose orkest is door veel toeristen vastgelegd.

Succes
Fortissimo heeft Omroep Venlo laten weten dat de concertreeks in Engeland een groot succes was. In totaal werden vier concerten gegeven in de omgeving van Londen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

ANP
Waylon geeft extra concert in Venlo
Droom Sef Thissen komt uit: concert geven in Wenen
André Rieu verbreekt eigen verkooprecord
Schürzenjäger op Oktoberfeest Sittard
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen