Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Flinke hoosbui zet straten Sevenum blank

Geplaatst opvrijdag 2 augustus 2019 - 17:18

Er trekken vrijdagmiddag flinke hoosbuien over Limburg. Door de fikse regenbuien zijn de straten in Sevenum ondergelopen.

Een aantal putten kan de grote hoeveelheid water niet afvoeren, waardoor de straten blank staan.

Waterballet
Toch ondervindt niet iedereen overlast van de hevige regenval. Bij een tankstation in Sevenum zagen kinderen hun kans schoon om met een strandbal te spelen in het water, zo is te zien in een video.

Lees ook: Wisselvallig eerste weekend augustus: regen en zon

Video: Track '88

Regen en onweer
Vrijdagmiddag kan het op een aantal plekken in Limburg flink regenen. Op sommige plekken kan dit zelfs gepaard gaan met onweer. Tijdens de nachtelijke uren blijft het bewolkt en kan het zo nu en dan regenen. Zaterdag wordt het weer droog.

Lees hier het uitgebreide weerbericht.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen