Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Fiets koninklijk versieren voor Koningsdag

Geplaatst opwoensdag 27 april 2022 - 20:27

Je fiets, step of kinderwagen versieren en onder begeleiding van de Joeksjagers in een optocht door de binnenstad van Venlo lopen. Dat is hoe de kinderen in het centrum van Venlo woensdagochtend Koningsdag hebben gevierd.

In de Dominicanenstraat konden de kinderen samen met de ouders hun tweewieler onder handen nemen en op 'koninklijke wijze' versieren.

Joeksjagers
De optocht werd aangevoerd door muzikale begeleiding van de Joeksjagers en trok door de binnenstad die eindigde op de Markt.

Video: L1

Eerbetoon gedecoreerden
Alle gedecoreerden werden samen met de oranjeoptocht bij Domani ontvangen. Hier werd het defilé afgenomen. De oranjeoptocht voegde hier een extra feestelijk tintje aan toe. Ook kregen de kinderen met een versierde fiets op die plek een medaille uitgereikt.

Lees ook: Lintjesregen 2022: 24 onderscheidingen in Venlo

Op de markt ging het feest vervolgens verder met activiteiten zoals een springkussen voor de jeugd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen