Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Fernando Ricksen herdacht bij stadion Fortuna Sittard

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 18:20

De woensdag overleden Fernando Ricksen is woensdagavond bij het stadion van Fortuna Sittard herdacht met twee minuten stilte.

Bij het stadion staat een standbeeld van de Heerlenaar, die overleed aan de gevolgen van de spierziekte ALS.

Lees ook: Fernando Ricksen overleden: 'The fight is over'

Kevin Hofland
Zo'n 150 mensen waren bij het stiltemoment aanwezig. Onder hen de geƫmotioneerde Fortuna Sittard-directeur Ivo Pfennings en Fortuna-icoon Kevin Hofland, net als Roy Knez, een van Ricksens beste vrienden.

Condoleanceregister
Bij het standbeeld hebben mensen woensdag bloemen gelegd. Ook is er bij het stadion een condoleanceregister geopend voor Ricksen. In Glasgow stonden supporters van Rangers FC ook stil bij het overlijden van de oud-speler. Daarnaast reageerden vrienden en vijanden uit de voetbalwereld

Lees ook: Emotionele reacties op overlijden Ricksen: 'Rust zacht'

Sparta-thuis
Fortuna zal rondom het thuisduel tegen Sparta op 28 september opnieuw stilstaan bij het overlijden van Ricksen. Bovendien spelen de geel-groenen aankomend weekend met rouwbanden tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen