Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Fernando Ricksen herdacht bij stadion Fortuna Sittard

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 18:20

De woensdag overleden Fernando Ricksen is woensdagavond bij het stadion van Fortuna Sittard herdacht met twee minuten stilte.

Bij het stadion staat een standbeeld van de Heerlenaar, die overleed aan de gevolgen van de spierziekte ALS.

Lees ook: Fernando Ricksen overleden: 'The fight is over'

Kevin Hofland
Zo'n 150 mensen waren bij het stiltemoment aanwezig. Onder hen de geëmotioneerde Fortuna Sittard-directeur Ivo Pfennings en Fortuna-icoon Kevin Hofland, net als Roy Knez, een van Ricksens beste vrienden.

Condoleanceregister
Bij het standbeeld hebben mensen woensdag bloemen gelegd. Ook is er bij het stadion een condoleanceregister geopend voor Ricksen. In Glasgow stonden supporters van Rangers FC ook stil bij het overlijden van de oud-speler. Daarnaast reageerden vrienden en vijanden uit de voetbalwereld

Lees ook: Emotionele reacties op overlijden Ricksen: 'Rust zacht'

Sparta-thuis
Fortuna zal rondom het thuisduel tegen Sparta op 28 september opnieuw stilstaan bij het overlijden van Ricksen. Bovendien spelen de geel-groenen aankomend weekend met rouwbanden tijdens de uitwedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen