Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Extra toezicht op dure fietsen in Valkenburg

Geplaatst opvrijdag 19 april 2019 - 17:11

De politie en de gemeente Valkenburg waarschuwen toerfietsers die dit paasweekend aan de Amstel Gold Race meedoen voor fietsendieven.

Lichtborden langs de wegen en posters in het centrum wijzen bezoekers op het gevaar.

Toegeslagen
In de afgelopen jaren hebben fietsendieven vaker toegeslagen en het lijkt erop dat dit soort evenementen een doelwit zijn. Volgens de politie dragen de dieven meestal wielrenkleding en gaan zo op in de menigte. Het advies is om ook bij een korte stop altijd de fiets goed af te sluiten.

Lees ook: Opnieuw peperdure renfietsen gestolen in Valkenburg

Video: L1

Aanspreken
De komende dagen zullen politieagenten eigenaars van fietsen aanspreken als ze constateren dat hun fietsen niet goed zijn afgesloten, op onveilige plaatsen staan of nog in de auto liggen. Ook bij hotels, pensions en campings zullen bezoekers worden gewaarschuwd als hun fietsen niet veilig zijn opgeborgen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen