Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Evenement Limburg Leads moet bedrijven verbinden

Geplaatst opwoensdag 15 mei 2019 - 15:27

Onder de naam Limburg Leads presenteert woensdag en donderdag het Limburgse en euregionale bedrijfsleven zich in het MECC in Maastricht.

Het evenement is bedoeld om ondernemers, kennisinstellingen en overheden te verbinden. "Het doel is ontmoetingen creëren tussen euregionale partijen en kennis delen", zegt organisator Jop Thissen.

Volgend jaar
Op het evenement zijn 170 bedrijven en instellingen. "Een derde van deze bedrijven komt uit België", zegt Thissen. "Ook zijn er veel bedrijven uit Duitsland die komen kijken. Die moeten ook volgend jaar van de partij zijn."

Competitie
Volgens de organisatie is het internationale karakter van groot belang. "De Euregio wordt steeds belangrijker en het is belangrijk dat de bedrijven zich verenigen. Vooral als je kijkt naar de competitie wereldwijd. Daarom is het goed dat ze elkaar hier ontmoeten."

Virtual reality
Detacheringsbureau ProfCore is een van de deelnemers. "We zijn niet hier om nieuwe klanten binnen te halen", zegt Frank Niessen. "We willen laten zien hoe je als bedrijf jongeren kunt benaderen. Met een virtual reality bijvoorbeeld."

Verschillende sprekers
Op het evenement zullen ook verschillende sprekers hun kennis delen. Een van de sprekers is VNO-NCW voorzitter Hans de Boer. Daarnaast zullen er zo'n 100 paneldiscussies en masterclasses plaatsvinden over thema’s als duurzaamheid en digitalisering.

Het evenement wordt georganiseerd door investeringsbank LIOF, werkgeversorganisaties LWV en MKB-Limburg, Provincie Limburg, WijLimburg en Brightlands.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden

Meest gelezen