Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Evenement Limburg Leads moet bedrijven verbinden

Geplaatst opwoensdag 15 mei 2019 - 15:27

Onder de naam Limburg Leads presenteert woensdag en donderdag het Limburgse en euregionale bedrijfsleven zich in het MECC in Maastricht.

Het evenement is bedoeld om ondernemers, kennisinstellingen en overheden te verbinden. "Het doel is ontmoetingen creëren tussen euregionale partijen en kennis delen", zegt organisator Jop Thissen.

Volgend jaar
Op het evenement zijn 170 bedrijven en instellingen. "Een derde van deze bedrijven komt uit België", zegt Thissen. "Ook zijn er veel bedrijven uit Duitsland die komen kijken. Die moeten ook volgend jaar van de partij zijn."

Competitie
Volgens de organisatie is het internationale karakter van groot belang. "De Euregio wordt steeds belangrijker en het is belangrijk dat de bedrijven zich verenigen. Vooral als je kijkt naar de competitie wereldwijd. Daarom is het goed dat ze elkaar hier ontmoeten."

Virtual reality
Detacheringsbureau ProfCore is een van de deelnemers. "We zijn niet hier om nieuwe klanten binnen te halen", zegt Frank Niessen. "We willen laten zien hoe je als bedrijf jongeren kunt benaderen. Met een virtual reality bijvoorbeeld."

Verschillende sprekers
Op het evenement zullen ook verschillende sprekers hun kennis delen. Een van de sprekers is VNO-NCW voorzitter Hans de Boer. Daarnaast zullen er zo'n 100 paneldiscussies en masterclasses plaatsvinden over thema’s als duurzaamheid en digitalisering.

Het evenement wordt georganiseerd door investeringsbank LIOF, werkgeversorganisaties LWV en MKB-Limburg, Provincie Limburg, WijLimburg en Brightlands.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen