Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: 'Eindelijk weer gasten op de terrassen'

Geplaatst opmaandag 1 juni 2020 - 15:45

De horeca is sinds 12:00 uur maandag weer open. Op het Vrijthof in Maastricht werd uitgebreid stilgestaan bij dit moment.

"Dit is wel een moment: 76 dagen waren we dicht", klonk het op het Vrijthof. "Eindelijk weer gasten op de terrassen." Nadat er een lintje was doorgeknipt waren de terrasgangers vrij om plaats te nemen op de terrassen.

Al snel vol
In Velden druppelden de terrassen al snel vol. "We hebben 2,5 maand niets kunnen doen en nu krijgen we alles weer lekker vol", vertelt een medewerker van Café de Sport.

Velden terrasopening (1 juni 2020)
Maandag 1 juni werden overal in Limburg weer terrassen geopend, zoals hier op de foto in Velden.
Foto: L1 (Maurice Jessen)

In Venray kunnen mensen plaatsnemen op een terras, en via een app eten en drinken bestellen. In Cadier en Keer wisten de mensen ook snel een stoeltje te vinden.

Cadier en Keer terras (1 juni 2020)
Foto: L1 (Frank Moonen)

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen