Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: eigenaar kebabzaak in tranen na fikse brand

Geplaatst opzaterdag 11 november 2017 - 22:33

De eigenaar van de kebabzaak in het uitgaanscentrum van Maastricht waar zaterdagavond brand uitbrak, barstte buiten in tranen uit. Hij werd op straat getroost door omstanders.

In een ruimte boven zijn zaak in de Platielstraat, nabij het Vrijthof, sloegen de vlammen rond 20:30 uur uit het dak. Op dat moment waren er duizenden mensen in de binnenstad op de been om de opening van het carnavalsseizoen te vieren.

Geen gewonden
De brandweer rukte massaal uit om de vlammen te bestrijden. De brand ging gepaard met flinke rookontwikkeling. Rond 22:30 uur werd het sein brand meester gegeven. Niemand raakte bij de brand gewond.

'Overal vuur'
Een medewerker van de kebabzaak vertelt aan L1 hoe hij werd gewaarschuwd door een klant. "We hebben zelf niets gemerkt, het was druk binnen. Een klant riep dat er boven brand was. Ik rende vervolgens naar de bovenste verdieping en zag overal vuur. We hebben iedereen gelijk naar buiten gestuurd en de brandweer gealarmeerd."

Lees ook: Uitslaande brand boven kebabzaak Maastricht onder controle

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie Ć©n bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen