Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Eerste Pinkpopgangers zitten er klaar voor

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 15:57

Ja hoor, ze zijn er! De eerste bezoekers van Pinkpop zijn gearriveerd in Landgraaf.

Sinds donderdagochtend 11:00 uur zit een vriendengroep uit Brabant al op een klapstoel en met een koelbox voor de gesloten poort van camping A te wachten.

Geduld
Ze moeten nog even geduld hebben, want de camping gaat pas vrijdagochtend om 08:00 uur open. "Het is heel gezellig en het wordt steeds gezelliger", vertellen de Brabantse festivalgangers. "We doen dit al een jaar of tien en het is gewoon heel gezellig. Zo meteen komen er nog meer mensen en dan wordt het nog leuker."

Video: L1 / 1Limburg

Biertje
De Brabanders komen vooral om de Foo Fighters en Pearl Jam te zien, maar de sfeer is toch ook belangrijk. "We gaan veel vrienden zien en de biertjes smaken goed, we hebben een muziekje erbij en zitten in de zon. Wij houden het wel vol hier."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen