Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Video: Eerste Pinkpopgangers zitten er klaar voor

Geplaatst opdonderdag 14 juni 2018 - 15:57

Ja hoor, ze zijn er! De eerste bezoekers van Pinkpop zijn gearriveerd in Landgraaf.

Sinds donderdagochtend 11:00 uur zit een vriendengroep uit Brabant al op een klapstoel en met een koelbox voor de gesloten poort van camping A te wachten.

Geduld
Ze moeten nog even geduld hebben, want de camping gaat pas vrijdagochtend om 08:00 uur open. "Het is heel gezellig en het wordt steeds gezelliger", vertellen de Brabantse festivalgangers. "We doen dit al een jaar of tien en het is gewoon heel gezellig. Zo meteen komen er nog meer mensen en dan wordt het nog leuker."

Video: L1 / 1Limburg

Biertje
De Brabanders komen vooral om de Foo Fighters en Pearl Jam te zien, maar de sfeer is toch ook belangrijk. "We gaan veel vrienden zien en de biertjes smaken goed, we hebben een muziekje erbij en zitten in de zon. Wij houden het wel vol hier."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen