Overslaan en naar de inhoud gaan

Video: Duo opgepakt na wilde politieachtervolging Maastricht

Geplaatst opdonderdag 29 juli 2021 - 22:52

De politie heeft donderdag twee mannen opgepakt na een wilde achtervolging in Maastricht. De scooter waar het duo op reed bleek te zijn gestolen.

Meerdere politiepatrouilles werden ingezet om de dieven op te pakken.

Politie ontwijken
Op beelden die een ooggetuige maakte, is te zien hoe de mannen met hun voertuig over de Statensingel scheuren. Meerdere politiewagens proberen de scooter klem te rijden, maar dat lukt echter niet meteen. De mannen ontwijken de agenten door de straat over te steken waarna ze op de andere weghelft terechtkomen. Uiteindelijk trekt een politieagent hen van de scooter en komt het duo ten val. Maar ze geven niet zomaar op. Na de valpartij nemen ze de benen, maar op de beelden is te zien dat ze niet ver komen.

Onderzoek
Agenten hebben het duo uiteindelijk in de boeien geslagen. De politie stelt een onderzoek in en de scooter gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen